Trådløs opladning af smartphone

Trådløs opladning breder sig langsomt til flere og flere telefoner. Se længere nede, om du kan bruge trådløs opladning til din smartphone.

Qi teknologien for trådløs opladning kom frem i 2010, og den har virkelig taget fat. Næsten alle de store Android producenter gør brug af Qi, og Apple kom også med i 2017 med deres iPhone 8.

Smartphones med Qi trådløs opladning

Herunder kan du se de telefoner, som har mulighed for trådløs opladning:


Køb en trådløs oplader til din smartphone

Hvis du har en af de ovenstående smartphones, så har du mulighed for trådløs opladning med Qi teknologien. Derfor kan vi anbefale dig følgende trådløse opladere:

DUX DUCIS Qi trådløs oplader

DUX DUCIS Qi trådløs oplader
DUX DUCIS er en kvalitets Qi trådløs oplader i flot og stilfuldt design. Den har en intelligent genkendelses funktion, der sørger for at give den mest effektive og stabile opladning. Den er yderst praktisk til opladning på både kontoret og i hjemmet. Slip for hele tiden at skulle sætte strømstikket i mobilen, ikke flere dårlige forbindelser i kablet ved opladning, nemt at svare telefonen under opladning, ingen kabel der skal tages ud først. Meget nem at bruge, bare læg din enhed på pladen og opladningen

ForhandlerPrisLink
Capida 139,00 kr. Køb den her

Reklamelink
Annonce

Kæmpe udvalg af kvalitets covers
Find din oplader billigst her

BilligOplader.dk sammenligner priser online på opladere fra forskellige danske forhandlere, så du får den billigste pris, når du skal have en ny oplader.